Hyresgäster på Slite Utveckling ABUnsplashed background img 1

SLITE KÖK & SNICKERI Renoverar i befintliga kök eller bygger nytt kök. Specialitet är att all tillverkning måttanpassas. Totalentreprenad - vi samordnar rörmokare, elektriker och köksmontör, allt för kundens bekvämlighet.

www.slitekok.se

Kurser & Konferenser

På Storg 95 är det möjligt att arrangera olika slag av möten och aktiviteter. Vi kan ordna catering, ge tips på aktiviteter eller arrangerar du allt på egen hand. Konferenslokalerna är tillgängliga tack vare hiss och lång ramp. Ring så diskuterar vi dina önskemål.

070 342 3213

Förråd att hyra

På Storg 95 kan du hyra ett förråd för en vecka, en månad eller ett år. Förråd från 12 kvm.

070 342 3213

deBoge design säljer egen produktion av textilt hantverk och syr maskinsömnad på beställning.

070 430 41 58

Ett företag som har utvecklats från försäljning av Gotländskt hantverk i Slite till en numer mer mobil verksamhet med bas i Slite och i Rute. Städtjänster, godissouvenirer, annonsförsäljning, produkter & tjänster för välbefinnande m.m

www.lotass.se

Dokumentation, reklam, musikvideos eller blir synlig i rörlig bild på sociala medier. Gårdhagen har lösningar för såväl privatperson som företag.

www.gardhagenfilm.se

Mitt arbete med arkitektur och inredning är att skapa en lekfull, funktionell, sinnlig helhet.

www.norragotland.com

Grävsnabben AB

Grävsnabben AB är ett entreprenadföretag med 25 års erfarenhet av mark- och anläggning. Vi har ett heltäckande utbud inom anläggningssektorn och åtar oss stora och små uppdrag.

Grissla Media tillhandahåller tjänster för egenutgivare och guidar författaren igenom processen att få sin bok utgiven. Vi hjälper bl.a. till med grafisk produktion av omslag samt inlaga, framtagning av webbsida för boken/författaren, hjälp med tryck och distribution.

www.grissla.se

Webbyrå som utvecklar mobilanpassade hemsidor, webbshoppar, logotyper, visitkort, reklamblad m.m. Fokus ligger på stabila, moderna och prisvärda webblösningar för små och medelstora företag. Även reparation och service av datorer, surfplattor och mobiltelefoner till privatpersoner.

www.lajma.se

Slite Intresseföreningen arbetar för att Slite skall bli ännu bättre att besöka och att bo och arbeta i.

www.slite.nu & www.slitemarknad.se

Med kort varsel till bra priser från och till Slite, Fårösund och Visby och över hela norra Gotland. Guidade turer med utbildad och erfaren personal. Avtalstransportör åt Riksfärdtjänsten. Boka via 0498 650 650 eller

www.taxinorr.nu

Tina´s Klipp

Klipper och friserar män och kvinnor, ung som gammal.

073 392 56 29

Fotograferar och producerar fototapeter mm samt säljer underkläder.

www.znappit.se

Nu finns Slite Redovisning. Löpande bokföring fram till årsbokslut och därefter samarbete med "Revision & Redovisning på Gotland". Carola Hallgren har lång erfarenhet av bokföring inom bland annat byggbranschen.

070 7858040