Hyr lokal hos oss!Unsplashed background img 1

Slite Matfabrik


I Slite har Region Gotland ett utrangerat kök på ca 170 kvadratmeter som ej använts på massor med år och som bara stått tomt. Köket innehåller mycket köksmaskiner som inte använts på säkert 10 år. Vi jobbar nu på att börja hyra detta för att erbjuda 3-4 livsmedelsföretag att dela på lokalerna på en långsiktig basis och därmed dela på hyran så att det kan bli en kostnadseffektiv verksamhet. Verksamheterna behöver passa ihop och ej störa/försvåra för varandra. Det är alltså inte ett hyrkök för några dagar. I dessa tider med dyr el kan vi nämna att detta är en hyra som faktiskt inkluderar: el, värme, ventilation, fettavskiljare, samt användning av de inventarier som fungerar.
Läs mer..

Hyr med utsikt över havet, eller med raukutsikt!


Fastigheten, med utsikt över Östersjön och den gotländska skärgården, granne med Europas största cementfabrik samt turbiner och raukar skapar en särpräglad upplevelse.
Fastigheten på 925 kvm i tre plan är möblerad för cirka 20 personer med höj- och sänkbara skrivbord, bokhylla och stol. Men vi har plats för minst det dubbla. Parkeringsplatser under tak. Flexibilitet och anpassning efter hyresgästernas önskemål är självklart, 50 eller 3 kvadratmeter per dag, vecka, månad eller år. Även utomhus finns möjligheter till exponeringar.

En trappa upp på mellanvåningen är 80 kvm utmärkt för temporära utställningar, mässor, dans eller visningar. En kväll i veckan pågår yoga i lokalen.
I entrén, det nordligaste rummet, en öppen yta, på ca 50 kvm fungerar för kurser, visningar m m. Entréplanet är också mötesplats för hyresgäster och spontana besökare.

Entréplan


Lokaler för möten.

En trappa

Lokal på 80 kvm, rum med vävstol och ett ledigt rum att hyra.

Två trappor

Tre lediga rum att hyra från 1500 kr + moms.