Hyresgäster på Slite Utveckling ABUnsplashed background img 1

deBoge design säljer egen produktion av textilt hantverk och syr maskinsömnad på beställning.

070 430 41 58

Gotlands Knivslip

Sebastian Ahnell slipar dina köksknivar. Lämna in dem till Slite Kök & Snickerier eller Slite Redovisning och hämta dem några dagar senare.

Facebook

Dokumentation, reklam, musikvideos eller blir synlig i rörlig bild på sociala medier. Gårdhagen har lösningar för såväl privatperson som företag.

www.gardhagenfilm.se

Island Shipping Gotland AB är ett nyetablerat skeppsmäkleri på Gotland. I första hand är de inriktade på handelssjöfart runt Gotland, men på sikt ser de även möjligheter att utveckla ytterligare sjöfartsnära tjänster..

www.gotland-shipping.com

Din OMTANKE i Slite, här finns vi terapeuter som ger dig en skön avstressande stund, gå in på respektive hemsida för att läsa mer om oss .
Varmt välkommen
Hälsar Helen, Lo och Jea

www.vallegard.se

Facebook

EnRival finns på många platser i Sverige. De arbetar med att finna arbete åt arbetslösa och finna arbetare åt företagare. Arbetsförmedlingen är en av deras uppdragsgivare.

www.enrival.se

Utför inmätningar och undersökningar med fjärrteknik. Smarta lösningar med hjälp av drönare för byggare, lantbrukare, miljöanalytiker, golfanläggningar osv.

www.resource.is

Nu finns Slite Redovisning. Löpande bokföring fram till årsbokslut och därefter samarbete med "Revision & Redovisning på Gotland". Carola Hallgren har lång erfarenhet av bokföring inom bland annat byggbranschen.

070 7858040

SLITE KÖK & SNICKERI Renoverar i befintliga kök eller bygger nytt kök. Specialitet är att all tillverkning måttanpassas. Totalentreprenad - vi samordnar rörmokare, elektriker och köksmontör, allt för kundens bekvämlighet.

www.slitekok.se

Slite Intresseföreningen arbetar för att Slite skall bli ännu bättre att besöka och att bo och arbeta i.

www.slite.nu

Tina´s Klipp

Klipper och friserar män och kvinnor, ung som gammal.

073 392 56 29

Fotograferar och producerar fototapeter mm samt säljer underkläder.

www.znappit.se

Åsa Vingesköld

Rosenterapeut

www.bokadirekt.se

Nailed By Diana

Dina Jönsson erbjuder nagelbehandlingar såsom förlängning, förstärkning, lackning och klassisk manikyr. Dessutom lashlift; färgar och permanentar ögonfransar.

Facebook

Förråd att hyra

På Storg 95 kan du hyra ett förråd för en vecka, en månad eller ett år. Förråd från 12 kvm.

070 342 3213

Kurser & Konferenser

På Storg 95 är det möjligt att arrangera olika slag av möten och aktiviteter. Vi kan ordna catering, ge tips på aktiviteter eller arrangerar du allt på egen hand. Konferenslokalerna är tillgängliga tack vare hiss och lång ramp. Ring så diskuterar vi dina önskemål.

070 342 3213